logo APKWeet wat u koopt! Een bouwtechnische keuring geeft u inzicht in de onderhoudsstaat van een woning. Vraag er daarom naar als u een woning wilt kopen. De bouwtechnische keuring geeft antwoord op een aantal belangrijke vragen, waaronder:

• Zijn er technische gebreken in de woning?
• Welke kosten kan ik op korte termijn verwachten voor herstel van schade of (achterstallig) onderhoud?
• Welke kosten kan ik op de wat langere termijn verwachten voor onderhoud?
• Zijn er risico's die aanzienlijke kosten kunnen veroorzaken?

Voor de opstelling van de bouwtechnische keuring komt watwoontumooi de woning opnemen. De keuring bestaat uit een visuele inspectie van de gehele woning en wordt gegarandeerd onafhankelijk uitgevoerd. Vervolgens stellen wij de rapportage in samenwerking met de APK voor vastgoed® voor u op. Indien gewenst kunnen wij de rapportage opstellen volgens de NHG-richtlijnen zodat deze door alle financiële instellingen wordt geaccepteerd t.b.v. hypotheekverstrekking.

Klik hier voor meer informatie en prijsopgaaf.

NB: Samen met een energielabel geeft de bouwtechnische keuring een goed totaalbeeld van de kwaliteit van de woningen en mogelijke maatregelen die de woonkwaliteit kunnen verhogen. Zie ook energielabel EPA-W

Als u watwoontumooi via deze website opdracht geeft voor een bouwtechnische keuring in combinatie met een energielabel, dan bieden wij u een korting van 30% op de prijs van het energielabel zoals die is vermeld op de website van de APK voor vastgoed!

sertum-geregistreerd