Erik_Pennings RT @RF_HFC: Groei komt bijna geheel van wind op zee. https://t.co/fSO3EM1c14
2hreplyretweetfavorite

groen huis

Watwoontumooi is adviseur, regisseur en ambassadeur voor instandhouding, verbetering en verduurzaming van bestaande woningen en de energiehuishouding van de woonomgeving.

Watwoontumooi heb ik in 2013 opgericht vanuit een passie voor comfortabel en energiezuinig wonen. Tijdens mijn werk als architect en projectleider heb ik een sterke affiniteit ontwikkeld met energie- en duurzaamheidsvraagstukken in de gebouwde omgeving. Vanuit deze passie is Watwoontumooi ontstaan.

Meer dan 90% van de woningen en gebouwen die het straatbeeld in Nederland zullen bepalen in 2030, is nu al gebouwd. De verduurzaming van de bestaande woningvoorraad, de aanpassing aan de eisen die wij daar nu en in de toekomst aan stellen en de transitie naar een houdbare energiehuishouding, verdienen alle aandacht! Dat is de aandacht die Watwoontumooi wil geven!

De missie van wat woontumooi is dan ook:

meer wooncomfort, minder woonlasten!

 

Watwoontumooi streeft actief naar de vorming van coalities, of de aansluiting bij bestaande coalities. Samenwerking en uitwisseling van idee├źn en kennis vormen immers de sleutel tot innovatie en een gezonde, inspirerende en duurzame leefomgeving.

0

facebooktwitterlinkedin